Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható. Elfogadom
Termékek Menü

Uvex síbukósisak újdonság - Octo+ technológia

A hidegegebb napok beköszöntével az LS-tel Sportbolba is megérkeztek a síbukósisakok. Uvex, Casco, Salomon, Oakley, Scott, Atomic. Az egyik újdonság az Uvex Octo+ technológia az Uvex Jimm Octo+ sí bukósisakban. 

Ez az első sísisak, ami tökéletesen felveszi a fej formáját, anélkül, hogy a tarkónál állítani kellene. Olyan pontosan illeszkedik, hogy szinte mindegy, hogy milyen méretű a síbukósisak van a fejeden.  10 flexibilis "karocska" tapad rá a fejedre, ami biztosítja az elvárt komfortot és azt, hogy ne csússzon el egy komoly esésnél sem.

Uvex sísisak

A puha karocskák nem nyomják és nem csiklandozzák a kobakodat  A sí bukósisak szellőzése is kiváló. A levegő szabadon cirkulál az Octo+ és a az EPS belső réteg között.  A fül fedésénél egy speciális membránt helyeztek el, ami a pályán a jobb hallást eredményezi, így biztonságosabb a sízés. A sísisakot egyszerűen, egy gomb nyomással tudod levenni.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus