Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható.
Kategóriák

Sidas Talpbetétek

Sidas Talpbetétek - Sidas egyedi talpbetét készítés!

Legyen egyedi, saját talpbetéted!

Gyakran előfordul, hogy különösebb ok nélkül fáj az ember lába, leginkább a térde, a dereka, a csípője és ez megnehezíti a mindennapokat.

Mit lehet tenni ilyenkor?

A viszonylag indokolatlan térdfájdalmak gyakran a lábboltozat süllyedésének következményei. Ezért érdemes elvégeztetni egy gyors és fájdalommentes számítógépes talpvizsgálatot, mert ezzel az ún. podoszkópos eljárással pontosan megállapítható a süllyedés vagy a bokabedőlés mértéke. E problémák egyedi talpbetétekkel jól kezelhetők. Ezek a sícipőbe is behelyezhetők, akár a kivehető talpbélés helyére. Ha valakinek van ilyen segédeszköze, a sícipővásárláskor feltétlenül vigye magával, mert így szabható igazán a saját lábra az új bakancs. Érdemes erre az egyszerű holmira áldozni, mert egy átlagos, nem megfelelő talpbetét ronthat is az állapoton?

Mi szükséges a Sidas talpbetét készítéséhez?

Nem kell mást hoznia a vásárlónak, mint a kiválasztott sícipőt a régi betéttel. Az elkészítése után bele tudjuk rakni az új betétet a sícipőbe és ki lehet próbálni. Néhány jó tanács azoknak, akik talpbetétet szeretnének csináltatni:

Olyan nadrágba jöjjenek, amit térd felé lehet hajtani, mivel a talp lenyomatának vétele alatt a szakembernek látnia kell a térdeket, hogy a megfelelő pózba tudja igazítani a lábakat és így tökéletes talpbetétet készítse el a vevő számára.
Hölgy vásárlóink a betét készítésének folyamatához ne harisnyát vegyenek fel, mivel a talpnak csupasznak kell lenni a lenyomat készítése alatt.

Sidas talpbetétek síboltunkban!

Az idei szezontól boltunk szolgáltatásainak köre új családtaggal bővül. A síszervíz,- kölcsönzés és korcsolyaélezés mellé ősztől a talpbetét készítés is bekerül az LS-Tél Sportbolt lehetőségei közé. Boltunkban már eddig is lehetett kapni a Sidas talpbetéteket, de idéntől már a Sidas Custom betéteket is lehet nálunk keresni. Hogy mivel nyújt többet, mint az eddigi talpbetéteid? A világon nincs két egyforma láb, még egy embernél is másmilyen a két talp formája. A Sidas Custom segítségével a talpbetétet 100%-osan a sportolóra és az általa űzött sportra lehet szabni. Hogy miként lehetséges ez?

sidas talpbetét

A Sidas HDVAC 2 segítségével. A HDVAC már eddig is a legjobb Custom rendszer volt a piacon, de a HDVAC 2 a legprecízebb szerkezet, amit valaha készítettek. Az új szilikon zsákokat akár 800%-osan meg lehet nyújtani, hogy felvegye bármilyen láb formáját. A zsákokat kettéválasztották, aminek köszönhetően a csípőt jobban tudják adaptálni a formázás folyamatában.

A betét készítője mindent a gép elején tud szabályozni, ami megkönnyíti a talpbetét formázásának folyamatát. A Moduvac szolgál arra, hogy a betétet a megfelelő hőmérsékletre melegítse fel, így előkészíti a talpbetétet a formázásra. A Moduvac a melegítés és a vákuumolás során a betét rétegeit összeolvasztja, használata gyors és egyszerű.

Fontos számunkra, hogy a hozzánk beérkező vásárlóknak megfelelő segítséget tudjunk nyújtani a talpbetétekkel kapcsolatosan is. Ebben az idei szezontól kezdve a Sidas Podoscopeja lesz segítségünkre, hiszen ennek köszönhetően fel tudjuk mérni a talp állapotát, melyik lábat éri nagyobb terhelés, meg tudjuk pontosan határozni a láb pontos méretét, így a megfelelő talpbetétet tudjuk ajánlani az érdeklődőnek.Sidas talpbetét.

Mit kell tudnunk az LS-Tél Sportboltban kapható lábra formázható talpbetétekről?

Winter Custom Pro

A Sidas Winter Costum Pro azoknak a síelőknek lett tervezve, akik összehasonlíthatatlan kényelmet és síelést után vágynak. 100%-osan talpra formálható betét.

Custom Multi

A Sidas Custom Multi talpbetétet olyan sportokhoz ajánljuk, mint a tenisz, különféle csapatsportok. 100%-osan talpra formálható betét.

Run

Ez a Sidas Custom Run talpbetét megfelelő kényelmet biztosít a futás alatt. 100%-osan talpra formálható.

Outdoor

A Sidas Custom Outdoor talpbetét a túrázások alkalmával nyújt megfelelő kényelmet. 100-osan lábra formálható.

Bike

A Sidas Custom Bike talpbetétet a biciklizéshez fejlesztették ki. 100%-osan lábra formálható.

Prosharp AS2001 Allpro
A Prosharp AS2001 Allpro korcsolyaélező gépnek a segítségével a penge tökéletesen élezhető a kívánt holkerhez igazítva egy perc alatt.

Sajátosságok:

Szabályozható holker beállítások 6 mm-ig teljesen egyenletes
Szabályozható csiszolókerék nyomás, a gyorsulás állandó az egész szakaszon
Automatikus utáncsiszolás

Vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeinken Sidas szakértőnkkel mielőbb! Segít Önnek! Profi megoldás a sícipőbe is!