Termékek Menü

Síléc és sífelszerelés kölcsönzés

Sífelszerelés és snowboard kölcsönzőnkben közel 300 síléc közül válogathat. Hatalmas választékunkból mindenki megtalálja az igényeinek, sítudásának, pénztárcájának legmegfelelőbb megoldást. A döntés meghozatalában szakértő eladóink segítenek. Kölcsönzőnk idén több mint 40 pár új síléccel bővült. Bekerült többek között új, idei Atomic D2 Race SL, Atomic Race ST és LT, a Völkl Racetiger Speedwall Sl típusú síléce is, valamint Head Super Shape KERS lécek a tavalyi Atomic GS9-es és SL9-es, Head XRC 1400 Liquidmetal sílécek mellé.Választékunkat többek között egy egész méretsor Head Big Easy típusú síléccel bővítettük, amelyek ideális választást jelentenek mind a kezdő sízők, mind a haladók számára. Egy nagyon jó, közepesen kemény, könnyen kezelhető lécről van szó, mely alkalmas a legkülönbözőbb igények kielégítésére is. Nem csak a felnőtt, hanem a junior korú sízőkre is gondoltunk. A tavalyi Atomic Race 6-osok mellé bekerült egy teljesen új mértesor Atomic Race 8-as, amely kifejezetten a junior sízők igényeinek lett kifejlesztve. Könnyű kezelhetőség, nagy fordulékonyság, valamint jó kanyarvezetés jellemzi ezeket a léceket. Kölcsönzőnkben a legkisebbekre is gondoltunk. Sílécet nálunk már 70 cm-es magasságtól talál.

Síkölcsönző

Az ön választásának megkönnyítése érdekében különböző kategóriákat alakítottunk ki:

Top (5-ös) kategória: Csúcsminőségű, versenyzői sílécek, főleg haladóknak.
Kiknek ajánljuk?: Főleg azoknak, akik már haladó szinten síznek. Ebben a kategóriában mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet. Különböző gyártók (Head, Atomic, Fischer, Völkl stb...) csúcsmodelljeiből válogathat. Ezeknek a léceknek a nagy előnye, hogy aki kölcsönöz, az minden évben a vezető gyártók aktuális csúcsmodelljeivel síelhet, anélkül, hogy azokat meg kellene vásárolni.

Haladó (4-es): főleg idei, illetve tavalyi prémium minőségű sílécek.
Kiknek ajánljuk?: Ilyen lécekből rendelkezik kölcsönzőnk a legnagyobb kínálattal, ebben a kategóriában mindenki megtalálja az igényeinek, sítudásának leginkább megfelelőt.

Junior: ez a fiatal tehetségeknek való kategória
Kiknek ajánljuk?: Junioroknak, akik most tanulnak, vagy már tudnak sízni. Kínálatunkban Atomic Race 6-os, Atomic Race 8-as és Völkl Racetiger Motion modellek találhatóak a legnagyobb számban, egyéb junior lécek mellett.

3-as kategória: Olyan lécek találhatóak itt, amelyek 2 évesnél idősebb modellek.
Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, akik szervizlelt, megfelelő módon felkészített lécekkel akarnak nekivágni a nagy kalandnak, de nem akarják a jelenlegi trendeket követni, akik, a már megismert lécekben bíznak inkább, mint az újdonságokban.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.