Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható.
Kategóriák

Síléc és sífelszerelés kölcsönzés

Sífelszerelés és snowboard kölcsönzőnkben közel 300 síléc közül válogathat. Hatalmas választékunkból mindenki megtalálja az igényeinek, sítudásának, pénztárcájának legmegfelelőbb megoldást. A döntés meghozatalában szakértő eladóink segítenek. Kölcsönzőnk idén több mint 40 pár új síléccel bővült. Bekerült többek között új, idei Atomic D2 Race SL, Atomic Race ST és LT, a Völkl Racetiger Speedwall Sl típusú síléce is, valamint Head Super Shape KERS lécek a tavalyi Atomic GS9-es és SL9-es, Head XRC 1400 Liquidmetal sílécek mellé.Választékunkat többek között egy egész méretsor Head Big Easy típusú síléccel bővítettük, amelyek ideális választást jelentenek mind a kezdő sízők, mind a haladók számára. Egy nagyon jó, közepesen kemény, könnyen kezelhető lécről van szó, mely alkalmas a legkülönbözőbb igények kielégítésére is. Nem csak a felnőtt, hanem a junior korú sízőkre is gondoltunk. A tavalyi Atomic Race 6-osok mellé bekerült egy teljesen új méretsor Atomic Race 8-as, amely kifejezetten a junior sízők igényeinek lett kifejlesztve. Könnyű kezelhetőség, nagy fordulékonyság, valamint jó kanyarvezetés jellemzi ezeket a léceket. Kölcsönzőnkben a legkisebbekre is gondoltunk. Sílécet nálunk már 70 cm-es magasságtól talál.

Az ön választásának megkönnyítése érdekében különböző kategóriákat alakítottunk ki:

Top (5-ös) kategória: Csúcsminőségű, versenyzői sílécek, főleg haladóknak.
Kiknek ajánljuk?: Főleg azoknak, akik már haladó szinten síznek. Ebben a kategóriában mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet. Különböző gyártók (Head, Atomic, Fischer, Völkl stb...) csúcsmodelljeiből válogathat. Ezeknek a léceknek a nagy előnye, hogy aki kölcsönöz, az minden évben a vezető gyártók aktuális csúcsmodelljeivel síelhet, anélkül, hogy azokat meg kellene vásárolni.

Haladó (4-es): főleg idei, illetve tavalyi prémium minőségű sílécek.
Kiknek ajánljuk?: Ilyen lécekből rendelkezik kölcsönzőnk a legnagyobb kínálattal, ebben a kategóriában mindenki megtalálja az igényeinek, sítudásának leginkább megfelelőt.

Junior: ez a fiatal tehetségeknek való kategória
Kiknek ajánljuk?: Junioroknak, akik most tanulnak, vagy már tudnak sízni. Kínálatunkban Atomic Race 6-os, Atomic Race 8-as és Völkl Racetiger Motion modellek találhatóak a legnagyobb számban, egyéb junior lécek mellett.

3-as kategória: Olyan lécek találhatóak itt, amelyek 2 évesnél idősebb modellek.
Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, akik szervizlelt, megfelelő módon felkészített lécekkel akarnak nekivágni a nagy kalandnak, de nem akarják a jelenlegi trendeket követni, akik, a már megismert lécekben bíznak inkább, mint az újdonságokban.