Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható.
Kategóriák

Síszerviz - Síléc és Snowboard szerviz

Síszervizünk teljesen megújult!

Sílécek professzionális szervizelése Tatán.

Továbbra is profi Wintersteiger gépekkel végezzük a sílécek és snowboardok teljeskőrű javítását és szervizelését. A szervizünkben minden igényt ki tudunk elégíteni, az új gépeknek köszönhetően a leglestrapáltabb lécet is szinte újjá tudjuk varázsolni.

Hogy miért fontos ez?

Autóval sem indulunk el úgy egy hosszú útra, hogy ne lennénk meggyőződve arról, hogy a gépjármű állapota a túrára megfelelő. Ugyanez a helyzet a sílécek esetén. Egy rosszul szervízelt felszerelés nagyon meg tudja keseríteni az ember dolgát, az életlen sílécet szinte lehetetlen megfelelően irányítani, a waxolatlan síléc nem csúszik megfelelően. A sílécek rendszeres karbantartása és ellenőrzése éppen ezért nem csak fontos, hanem szinte elengedhetetlen. Tucatnyi sérülés elkerülhető lenne a megfelelő felszerelések használatával, nem
is beszélve arról, hogy a jól szervízelt léc szinte magától csúszik és kanyarodik, a jól karbantartott léccel tényleg öröm a sízés.

Szíszervizünkben szakemberek végzik a lécek és snowboardok javítását, szerelését, akik szinte a legspeciálisabb igényt is ki tudják elégíteni a modern automata gépek segítségével.