Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható. Elfogadom
Termékek Menü

Síkölcsönző Tatán

Síléc, sícipő és snowboard síkölcsönzés Tatán

LS-Tél síbolt a legjobb síkölcsönző Tata, Tatabánya, Komárom környékén.

FONTOS: A kikölcsönzött termékeink, kölcsönzés után akár megvásárolhatóak. Természetesen annak vételárából lejön a már korábban megfizetett kölcsönzési díj!

Fergeteges élményben lesz részed, ha mégis úgy döntöttél a haverok hosszas unszolására, hogy elmész velük meghódítani a lejtőket... Ja..., hogy még nincs szerelésed? Sebaj! Nálunk mindent megtalálsz!

Síkölcsönző

Miért érdemes kölcsönözni sílécet vagy snowboardot?

Pénztárca kímélő. Új felszerelést az első alkalomra semmiféleképpen nem érdemes megkockáztatni, hiszen egy új szerelés ára közel lehet 100.000 Ft-hoz is. Sajnos nagyon sokan úgy vélekednek, hogy kezdőnek egy lestrapált szerelés is nagyon pipec, hiszen úgy sem tud még száguldozni. Kérlek! Ne fogadd el a barátod 8 éve kiselejtezett, a garázs legporosabb részéből előhúzott rég elfelejtett kezdő szerelését! Részben: mert a mérete Neked nem biztos, hogy jó. Részben: mert életveszélyes, ha még nem volt szerviz közelében sem.

A legpraktikusabb megoldás.

A kölcsönzőből a tudásodnak, magasságodnak, pénztárcádnak legmegfelelőbb szerelést tudod kiválasztani. A léceket, boardokat szervizelve, vagyis a lecsúszáshoz legalkalmasabb állapotban kapod meg. Egyszerű. A sízés befejeztével nem kell vaxoltatni, javítani, élezni, csak visszaviszed a boltba és elfelejtetted a további problémákat a következő szezonig. Nem kell egy éven keresztül a beépített szekrény felső ajtaját beszegelni, hogy ki ne csússzon a mámorba ejtő deszka, vagy léc.

Minden évben király lehetsz. Hiszen minden évben más-más gyártó legújabb modelljét viheted a hegyre.

Jó állapotú, folyamatosan szervizelt szereléssel sokkal könnyebb megtanulni a télisportokat!!

Kattintson és kölcsönözzön tőlünk!

Síkölcsönzés árlista

Síléc kölcsönzés

Snowboard kölcsönzés

Sícipő kölcsönzés

Síbox kölcsönzés