Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható. Elfogadom
Termékek Menü

Sílécvásárlási kisokos

A síléc kiválasztásának szempontjai kapcsán ritkán esik szó a különféle síelési stílusokról, amelyek más-más féle sílécet igényelnek. Ezek természetesen bizonyos szinten a tudástól is függenek, de az egyéni kedv is meghatározó.

Aki kezdő, mindenképpen pályasílécet válasszon, hiszen ő még valószínűleg annak is örül, ha a szép egyenletes, mesterséges pályán gyakorolhat.

  •  Egy picit komolyabb típusú síléc az allround. Ezt akkor ajánljuk, ha valaki már szeretne egy kicsit a pálya mellé is merészkedni, kipróbálni, hogy milyen porhavon síelni. Kicsit szélesebb, mint a pályasí, ezért nem süllyed be a puha hóba sem.
  • Aki már elég haladó szinten van, és szeretne például rámpára ugratással próbálkozni, annak freestyle sílécet érdemes vásárolnia a jóval keményebb, vastagabb talpa miatt.
  • A freeride annyiban különbözik ettől, hogy ugrásra nem, hanem nagyon komoly, pályán kívüli, friss havon, magasról, meredeken történő csúszásra alkalmas.
  • Létezik még az úgynevezett race kategória, melyet a nem hivatásos versenyzőknek, de profiknak ajánlunk. Ezek a sílécek kifejezetten nagy tempójú síelésre lettek kifejlesztve. Síléc vásárlás előtt áll, de bizonytalan, hogy milyet válasszon? Kérje bátran munkatársaink tanácsát!

Széles választékkal várjuk Atomic, Nordica és Head sílécekből!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus