Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható. Elfogadom
Termékek Menü

Sí bukósisak szemüveggel?

Miért válasszak szemüveges sí bukósisakot? Néhány éve kerültek forgalomba a szemüveges síbukósisakok. Most már szinte mindegyik bukósisakgyártónak van szemüveggel egybeépített sí bukósisakja.

Te próbáltad már? Szerintem nagyszerű találmány!
Először is azért, mert kényelmes. Nem kell külön bepakolni a csomagba a síszemüveget, biztosan nem marad otthon! Nem ér meglepetésként a hegytetőn,  hogy a síszemüveged ott maradt a parkolóban az autó csomagtartójában. Biztosan jártál már Te is így!

síszemüveg bukósisakkal
Aztán....milyen egyszerű, csak úgy, egy mozdulattal, egy kézzel lehajtani a sisak tetejéről síkesztyűben. Vagyis nagyon kényelmes a kezelése.
Vagy, ha dioptriás szemüveged is van, aláfér a látószemüveged a síszemüveged alá. Még nagyon sok sielő nem tudja, hogy, ha dioptriás szemüveget is használsz a síelés közben, OTG-s síszemüveget kell kérjél a síboltban a már meglevő sí bukósisakodhoz.

Biztonságosak.

A sí bukósisakkal együtt levő síszemüvegek szélesek, így a látószög kibővül. Akár 180 fokos szögben is láthatsz! Balesetek elkerülésében komoly szerepe van a széles szögben való látásnak. Nagyon lényeges dolog! Nagyon komfortos. Nem szorít, nem nyomja az orrodat, folyamatosan kapsz levegőt.

Ezért válassz szemüveges síbukósisakot! :-)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus