Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható. Elfogadom
Termékek Menü

Phenix a prémium kategóriás japán síruha márka.

Phenix a prémium kategóriás japán síruha márka.

A Phenix Európa és Amerika sípiacán is egy közkedvelt japán síruházati márka.  Alapítója elkötelezett a csúcskategóriás síruházat létrehozásában, amit  síversenyzőknek és  sírajongóknak egyaránt gyárt.  

Phenix síruházat

A Phenix a legújabb technológiákkal, anyagokkal, színekkel dolgozik. Mára sikeres és rangos sportruházat márkává nőtte ki magát. A felnőtteknek és a gyerekeknek gyártott síkabátjai, sínadrágjai aláöltözői pl a Phenix Alto ½ Zip Tee férfi aláöltöző, kiváló minőségű termékek. A legújabb technológiák között említhetjük a Dermizax NX vízálló, lélegző technológiát, ahol molekuláris szinten oldották meg a membrán működését. Így a bőr folyamatosan szárazon marad és nem fázik a test. De új technológia az Aerothermo. Ez egy lágy, meleg, könnyű, nagy nedvességáteresztő képességű hőszigetelő anyag, ami jobb, mint a gyapjú, hiszen nem ázik át és nem fúj át rajta a szél. A 4 irányú stretch anyag szabad mozgást biztosít a síelőknek, így válik kontrolálhatóvá a mozgás.

Phenix síruhzat

A Phenix síkabátok pl. a Phenix men jacket Stratos fehér, varrás nélküliek, a lézerrel vágott anyagokat precízen illesztik össze. A Phenix sínadrágok között kiemelkedő technikai tulajdonságokkal rendelkezik a : Phenix Nardo férfi sínadrág.

Különös figyelmet szentelve a gyerekeknek a legjobb védelmet fejlesztették ki nekik, megalkotva a SukuSuku modellt. Ugyanis a síkabát és a sínadrág egy rafinált szál meghúzásával a gyermekkel együtt nő. Így nem kell minden évben új szettet vásárolni a növekedésben levő gyermeknek. Ilyen pl a Phenix Sagittarius 2 méretű gyermek síszett.

A Phenix síruházatot a japán síszövetség versenyzői és a Norvég Olimpiai és Paraolimpiai sí versenyzői is viselik. Válassz magadnak prémium minőségű síkabátot, sínadrágot és aláöltözőt, hogy 100% élvezetet nyújtson a lejtőn való csúszás! Válaszd a Phenix síruházatot! 

Néhány izgalmas darab Phenix síruházat választékunkból:

Phenix aláöltözet

Phenix aláöltözet

Phenix sínadrág

Phenix sínadrág

Phenix Stratos síkabát

Phenix síkabát

Phenix gyerek síruházat

Phenix gyerek síruházat