Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható. Elfogadom
Termékek Menü

Mivel tudhat többet/más egy síbot a többinél?

Mivel tudhat többet/más egy síbot a többinél?

A Leki síbotok képviselik a prémium szintet saját kategóriájukban. Bár nem gondolnánk, de egy síbot is tudja növelni a síelés biztonságát. A Leki síbotja könnyű és hajlékony anyagból készült, csuklópántja és markolata is különlegesen kényelmes, ám mindezek mellett speciális trigger rendszerrel rendelkezik a biztonságos leoldáshoz. Ezen rendszer segítségével a speciális Leki síkesztyűkhöz is biztonsággal kapcsolhatók.

Igazán különleges megoldások

Remek ajándékötlet, de a baráti síelések végén igazi hangulatfokozó élményt okozhat a Leki Hot Shot S síbot. A bot markolata lecsavarozható és a síbot belseje megtölthető rövid itallal. Egyszerűen csavarozd le a síbot fogóját, töltsd tele a hozzácsatolt tölcsér segítségével kedvenc röviditaloddal és a síelés után bárhol megkezdheted az apre ski partyt.

Leki síbot

Leki síkesztyűvel az igazi

A Leki síkesztyűk kiemelkedő komfortot biztosítanak, ami a Gore-Tex memebránnak és a Leki saját szabadalmának, a Trigger systemnek köszönhető. A Trigger segíti a gyors, a kényelmes és a biztonságos kapcsolódást és leoldást a síkesztyű és a bot között, így egy esés során elkerülhető a csukló, könyök, vagy a váll rándulása.

A Leki Griffin Tune S Boa síkesztyű prémium minőségű kecskebőrből készült. A tekerőtárcsás Boa rendszerrel precízen a kézfej méretéhez igazítható és persze rendelkezik a Leki Trigger rendszerével.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus