Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható. Elfogadom
Termékek Menü

Miért válasszak szemüveges sí bukósisakot?

Miért válasszak szemüveges sí bukósisakot?

Néhány éve kerültek forgalomba a szemüveges síbukósisakok és mára már szinte mindegyik bukósisakgyártónak van szemüveggel egybeépített sí bukósisakja. Eleinte csak az élversenyző szupersportolók kiváltságának tekintettük ezeket az integrált megoldásokat, ám valójában az amatőr, hobbicélú síelések során is rengeteg előnyük van.

 

Az első pozitívum, hogy rendkívül kényelmes és praktikus. Nem kell külön bepakolni a csomagba a síszemüveget, biztosan nem marad otthon! Nem ér meglepetésként a hegytetőn,  hogy a síszemüveged ott maradt a parkolóban az autó csomagtartójában. Biztosan jártál már Te is így! Mindezek mellett nem szorít, nem nyomja az orrodat, folyamatosan kapsz levegőt.

síbukósisak

A kezelése nagyon kényelmes, egy mozdulattal, egy kézzel le lehet hajtani a sisak tetejéről síkesztyűben. 

Verhetetlen előnyök szemüvegesek számára. Ha dioptriás szemüveged is van, aláfér a látószemüveged a síszemüveged alá. Még nagyon sok sielő nem tudja, hogy, ha dioptriás szemüveget is használsz a síelés közben, OTG-s síszemüveget kell kérjél a síboltban a már meglevő sí bukósisakodhoz.

Nem utolsó sorbán kiemelkedő biztonságot is nyújtanak. A sí bukósisakkal együtt levő síszemüvegek szélesek, így a látószög kibővül. Akár 180 fokos szögben is láthatsz! Balesetek elkerülésében komoly szerepe van a széles szögben való látásnak.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus