Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható. Elfogadom
Termékek Menü

Az ideális síruházatról bővebben

​Az ideális síruházatot igazi kihívás megtalálni, mert a piac rendkívül telített, mai miatt a vásárlók hajlamosak elveszni a választékban. Ráadásul sokan inkább a divatos darabok felé csábulnak el, pedig nagyon fontos, hogy beszerzéskor ne csak a trend legyen mérvadó!

Az ideális síruházat hasonló a snowboard ruházathoz, vagyis ebben az esetben is érvényes a réteges öltözködés, azonban utóbbi sport esetében sokkal lazább, bő fazonú ruhadarabokra van szükség, ezzel szemben a síruházatra ez nem jellemző. A síruházat egyik legfontosabb része az alsórész, vagyis nagy figyelmet kell fordítani a kiválasztására, hiszen ellenkező esetben könnyen beázhat, ami nem csak kellemetlen, hanem felfázást és egyéb betegségeket is okozhat. Ha a Dare 2 Be síruházati márkából választ alsórészt, biztos lehet benne, hogy jó döntést hoz, hiszen a márka kifejezetten figyel az anyagválasztásra!
Valószínű, hogy nem is sejti, hogy az alsórészen kívül a másik legfontosabb síruházati elem a sízokni, hiszen ha annak anyaga, illetve a szövésének módja nem megfelelő, akkor nem csak diszkomfort érzetet okoz, hanem a lábat is kidörzsölheti. Az ideális sízokni pamut, a szára pedig teljesen sima, vagy csak alig bordázott. A zokni szárának kiképzése azért fontos, mert a bordázott típusúak hajlamosak a begyűrődésre, ami fájdalmas kidörzsölődéseket okoz.
Szerezze be kínálatunkból a szükséges ruházatot az idei síszezonra!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus