Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható.
Kategóriák
Salomon Sentry Pro SIGMA síszemüveg
61.000 Ft (48.031 Ft + ÁFA)

Salomon Sentry Pro SIGMA síszemüveg

Méret
one size
61.000 Ft (48.031 Ft + ÁFA)
Cikkszám: L47335800
Elérhetőség: 1 db raktáron

Salomon Sentry Pro Sigma +1 lens síszemüveg

Utcai stílusú érzés, hegyi stílusú látás

Azoknak a sízőknek és snowboardosoknak ajánljuk, akik jól szeretnének kinézni és jól szeretnék érezni magukat a hegyen. A Salomon Sentry Pro síszemüveg kiegyensúlyozza a stílust és a teljesítményt úgy, ahogy még eddig szemüveg nem tette meg. Mindegy, hogy új vagány trükköket szeretnél gyakorolni vagy íveket szeretnél menni, a két SIGMA lencse biztosítja az éles látást és a merész stílusodat. Vedd ki könnyedén a lencsét és egyszerű mozdulattal rakd be a másik lencsét a keretbe és már folytatódhat a csúszás!

Tökéletesen illeszkedik az archoz és kényelmes

Az vékony keret és a Salomon Custom ID Fit technológia biztosítja, hogy a síszemüveg azonnal felvegye az arc formáját, ezáltal élvezheted a kiemelkedő látóteret és kényelmet.

Kényelem és tartósság

A síszemüveg kerete tartós és rugalmas anyagokból készült, amit 50 mm, extra széles szilikonos pánttal egészítettek ki. Ez a szemüveg a helyén fog maradni és sok szezonon keresztül élvezheted.

Két darab SIGMA lencse

Ehhez a szemüveghez kettő darab SIGMA lencse jár. A két lencse különböző színű, könnyen cserélhető, így minden időjárási körülményben a legmegfelelőbb lencsét tudod használni. A lencsék minden körülmény mellett kiemelik a színek kontrasztjait. A lencsék belső fele párásodásgátló réteggel vannak bevonva.

Keret színe: sárga-fekete

Lencse: SIGMA gun metal S3, sárga világosabb lencse

Gyártó: Salomon
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Salomon Sentry Pro SIGMA síszemüveg lencséje 100%-ban UV szűrős és védelmet nyújt a szemeknek. A síszemüveg OTG-s, azaz az optikai szemüveg kényelmesen aláfér. A síszemüveghez a textil mellé egy kemény tok is jár, hogy a pótlencsét biztonságban lehessen tárolni és szállítani.

Maximális látótér: A síszemüveg kerete szélesebb, ami kiemelkedő térlátást biztosít, függőlegesen és vízszintesen is a legszélesebb látószöget nyújtja.

SIGMA Technológia: A SIGMA a Salomon innovatív lencse megoldása, ami lehengerlően kiemeli a színek kontrasztjait a havon, lehetővé teszi a szemnek, hogy szélesebb időjárási körülmények mellett is azonnal érzékelje a terepviszony változását.

Márkák Salomon

Salomon Driver Pro Sigma síbukósisak cserélhető lencsével

Cikkszám: L47011700
84.000 Ft

Salomon Driver Pro Sigma síbukósisak cserélhető lencsével

 • Visoros bukósisak (szemüveges)
 • 100% UV-szűrős 
 • EPS 4D, maximalizálja az energia elnyelést és véd a függőleges ütésektől
 • lencse: sigma lencsemegoldás, ami a színkontrasztot erősíti
 • a lencse könnyen mozgatható
 • hybrid szerkezet
 • újra tervezett V alakú fülpárna tökéletes és kényelmes illeszkedést biztosít
 • Airflow kialakítás
 • aktív szellőztetés
 • Advancedskin activedry bélés
 • kiszedhető és mosható bélés
 • Súly: 690 gr
 • Szín: fekete

Atomic Four HD sárga síszemüveg

Cikkszám: AN5106426
47.990 Ft

Atomic Four HD sárga síszemüveg

Az Atomic Four HD síszemüveg közepes méretű síszemüveg, ezért férfiaknak és hölgyeknek is kényelmes viselet. A Live Fit keret és a többrétegű szivacs miatt gyorsan alkalmazkodik az arc formájához, akár ha rendes szemüveget visel az ember sportolás közben. A HD lencse jobban kiemeli a havon a kontrasztot, belső fele párásodásgátló réteggel van bevonva. 

OTG síszemüveg: dioptriás szemüveg aláfér

Keret színe: sárga

Lencse: lila-zöld HD, zöld stereo lencse 2-3-as kategóriás

Salomon Driver Pro SIGMA MIPS síbukósisak

Cikkszám: L47011300
119.000 Ft

Salomon Driver Pro Sigma MIPS bukósisak beépített szemüveggel

A beépített síszemüveg/visor látószöge és kényelme

A beépített síszemüveg (visor) és a tipikus bukósisak-síszemüveg legjobb elemeit kombinálja a Salomon Driver Pro Sigma Mips sisak. Kényelmet, biztonságot nyújt minden cicoma nélkül. A sima, integrált visor olyan érzetet ad, mintha egy széles látószögű high-tech síszemüveget viselne az ember a sportolás alkalmával. A Salomon 360°-ban fejre állítható technológia és a prémium biztonsági tényezők kényelmet és biztonságot jelent a fejnek.

Jobban kiemeli a színeket, kontrasztokat

A SIGMA mágneses lencséknek köszönhetően élesebben lehet látni a színek körvonalait. Minimális a lencse torzítása és széles látószöget biztosít. Könnyen lehet cserélni és tökéletesen illesztkedik, amikor a rendes szemüveget kell a visor alatt viselni.

Optimális védelem

Ez a bukósisak a legmagasabb besorolású MIPS energiaelnyelő technológiával, Smart Safety és EPS4D fejlesztésekkel rendelkezik, amik a rézsútos és vertikális irányú ütésektől is védelmet nyújtanak.

Tökéletesen illeszkedik a viselőjének a fejére, azonnal

A Custom Dial 360-t könnyen és precízen be lehet állítani a fejformára, mialatt a MaxFit szerkezet és az újrahasznosított belső bélés azonnal tökéletesen illeszkedik.

Az összes Salomon lencse 100%-ban UV szűrő és védelmet nyújt a szemeknek.

Az aktív szellőzést könnyen lehet szabályozni, ezzel megfelelő mennyiségű levegőt juttatva a bukósisak belsejébe megelőzve a szemüveg bepárásodását és a fejbőr túlmelegedését.

Méret: 59-62 cm L

Szín: fekete

Lencse: SIGMA fekete-bronz

Salomon Sentry Pro SIGMA Photo síszemüveg

Cikkszám: L47250800
63.000 Ft

Tökéletesen illeszkedik és kényelmes

Az alacsony körvonalú keret és a Salomon Custom ID Fit technológia biztosítja, hogy a síszemüveg azonnal felvegye az arc formáját, ezáltal élvezheted a kiemelkedő látóteret és kényelmet.

Kényelem és tartósság

A síszemüveg kerete tartós és rugalmas anyagokból készült, amit 50 mm, extra széles szilikonos pánttal egészítettek ki. Ez a szemüveg a helyén fog maradni és sok szezonon keresztül élvezheted.

Photochromatikus technológia

A síszemüveg lencséje fény hatására sötétedik, amikor borúsabb az idő akkor kivilágosodik. Minden időjárási körülmény mellett csupán egy szemüveget kell használni ennek a fejlesztésnek köszönhetően.

Keret színe: szürke

Lencse: S1-S3 piros külső tükrös réteggel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.