Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható.
Kategóriák
Salomon Driver Pro SIGMA síbukósisak
107.000 Ft (84.252 Ft + ÁFA)

Salomon Driver Pro SIGMA síbukósisak

Méret
L
107.000 Ft (84.252 Ft + ÁFA)
Cikkszám: L47260400
Elérhetőség: Előrendelhető

Salomon Driver Pro Sigma bukósisak beépített síszemüveggel

A beépített síszemüveg/visor látószöge és kényelme

A beépített síszemüveg (visor) és a tipikus bukósisak-síszemüveg legjobb elemeit kombinálja a Salomon Driver Pro Sigma sisak. Kényelmet, biztonságot nyújt minden cicoma nélkül. A sima, integrált visor olyan érzetet ad, mintha egy széles látószögű high-tech síszemüveget viselne az ember a sportolás alkalmával. A Salomon 360°-ban fejre állítható technológia és a prémium biztonsági tényezők kényelmet és biztonságot jelent a fejnek.

Jobban kiemeli a színeket, kontrasztokat

A SIGMA mágneses lencséknek köszönhetően élesebben lehet látni a színek körvonalait. Minimális a lencse torzítása és széles látószöget biztosít. Könnyen lehet cserélni és tökéletesen illesztkedik, amikor a rendes szemüveget kell a visor alatt viselni.

Kiemelkedő védelem

Ez a bukósisak kombinálja a Smart Safety és az EPS4D fejlesztéseket, amik a rézsútos és vertikális irányú ütésektől is védelmet nyújtanak.

Tökéletesen illeszkedik a viselőjének a fejére, azonnal

A Custom Dial 360-t könnyen és precízen be lehet állítani a fejformára, mialatt a MaxFit szerkezet és az újrahasznosított belső bélés azonnal tökéletesen illesztkedik.

Az összes Salomon lencse 100%-ban UV szűrő és védelmet nyújt a szemeknek.

Az aktív szellőzést könnyen lehet szabályozni, ezzel megfelelő mennyiségű levegőt juttatva a bukósisak belsejébe megelőzve a szemüveg bepárásodását és a fejbőr túlmelegedését.

Méret: 59-62 cm L

Szín: fekete

Lencse: SIGMA ezüst-pink, S1

Gyártó: Salomon
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Advanceskin activedry anyag gyorsan szárad, ezzel szárazon tartva a bőrt egész nap.

Airflow concept: Az EPS4D rétegbe épített csatornák biztosítják a megfelelő légmozgást a fej, bukósisak és síszemüveg között.

Hibrid szerkezet: Ez a hibrid bukósisak szerkezet ötvözi a felső ABS héjat egy nagyon könnyű in-mold alsó héjjal, ami még jobb szellőzést biztosít az Airflow Concept fejlesztéssel együtt.

MaxFit: Ez a fejlesztés teljes mértékben áttervezte a V-kialakítású fülvédőket, ami azonnal kényelmes illesztkedést garantál.

Ovális fejformájú síelőknek, snowboardosoknak az egyik legkényelmesebb viselet.

SIGMA Technológia: A SIGMA a Salomon innovatív lencse megoldása, ami lehengerlően kiemeli a színek kontrasztjait a havon, lehetővé teszi a szemnek, hogy szélesebb időjárási körülmények mellett is azonnal érzékelje a terepviszony változását.

SMART Safety: Az alacsony sűrűségű EPP-t a kritikus ütközési zónákba helyezték el, amit kombináltak az EPS4D szerkezettel, hogy a legszükségesebb helyeken nyújtsa a legnagyobb védelmet.

Használat Új
Márkák Salomon

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.