Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható. Elfogadom
Termékek Menü

Head Supershape i.Magnum

Ár:
220.390 Ft (173.535 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 310307.170
Elérhetőség: 1 db raktáron

Head Supershae i.Magnum síléc

A Supershape család legsokoldalúbb tagja, mely gyors és dinamikus teljesítményed közben a kontrollált egyensúlymegtartást segíti a merész carving ívekben. A legfejlettebb technológiákkal felruházva segít, hogy a maximumot hozd ki magadból. 

 • KERS
 • ERA 3.0 S
 • Graphine Worldcup Sandwich Cap Construction
 • Race Structured UHM C Base
 • Speed Rocker
Gyártó: Head
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Hossz (cm): 170

Leírás és Paraméterek

Technológia 

 • KERS: A KERS (Kinetic Energy Recovery System / Kinetikus Energia Visszanyerő Rendszer) a HEAD által korábban kifejlesztett „Intelligens Technológia” elvén működik. A két rendszer közti különbség az, hogy a KERS nem a léc torziós keménységét, hanem  longitudinális (hosszirányú) hajlítását befolyásolja. Pontosabban a léc végének programozott felkeményítésével lökésszerű turbógyorsulást idéz elő a kanyarodás végén.

  A Kers technológia egy újonnan kifejlesztett chip beiktatásával működik, amely képes az energia felhalmozására, tárolására és kibocsátására a megfelelő pillanatban. A léc végébe beépített piezoelektromos rostok a kanyarodáskor vagy fékezéskor keletkező kinetikus energiát elektromos energiává alakítják, mely a léc magjába beépített chipben tárolódik. A chip a kötés mögött látható. Kanyarodás végére a síléc eléri a legnagyobb hajlásszöget. A mikrochip ebben a pillanatban energiát szabadít fel, mely visszaáramlik a piezzo elektromos rostokhoz. Az időzítés és az energia kibocsátása automatikusan kontrollált és koordinált. A rostok a piezzo elektromosság elve szerint megmerevednek, a léc végét felkeményítik. A chip a különböző léc típusok szerint van programozva. Minél agresszívabbnak kell lennie a lécnek, annál több energiát bocsát ki, befolyásolva ezzel a felkeményedés erősségét. Az eredmény dinamikus gyorsulás.

  1 - Kanyar előtt - még üres szálak
  2 - Kanyar közben - a chip töltődik
  3 - Kanyar közben - energia tárolódik, felerősödik
  4 - Kanyar végén - energia kibocsátása
  5 - Kanyar után - dinamikus gyorsulás
 • ERA 3.0 S: ERA 3.0 "Sport" változata. A konstrukció a verseny sílécek innovációit és tulajdonságait követi, egyesítve az ERA 3.0 Rocker, Radius és Rebound technológiával. A léc egyedi V alakja és az ERA 3.0 S verseny carving tulajdonságai egy új dimenziót nyit a dinamikus sízés világában. A 10 % Rocker (terhelés nélkül a léc felveszi azt az alakot, mint ami menet közben terhelés hatására képződik) és 90 % Camber (híd) a dinamikus gyorsulást és nagy sebesség elérését segíti. A magba épített intelligens rostok stabillá teszi lécünket, hogy nagy sebességnél is precízen és kontrolláltan húzzuk a carving íveket.
 • Graphene Worldcup Sandwich Cap Construction: A legmodernebb technikát követve a legprofibb konstrukció. A szakemberek kézzel készítik.  A függőlegesen laminált famag fenol oldalfallal és erős titánréteggel van körülzárva. Ez ma a világ leggyorsabb síléceinek konstrukciós technológiája. Nanotechnológiai grafén réteg.  A rétegeket üvegszálas „Cap” borítja, mely éltől élig körbezárja azokat. Hosszú távú tartósságot biztosít. A WC Sandwich Cap szerkezetbe könnyű grafén és extra stabil titán réteg lett beépítve, mely a sí extrém mozgékonyságát extrém érzékenységgel kombinálja.
  -Felső réteg
  -Üvegszál réteg
  -Titán réteg
  -Üvegszál réteg
  -Famag
  -Grafit
  -Oldalfal
  -Él
  -Tompító réteg
  -Megerősített üvegszál réteg
 • Race Structured UHM C Base: A legjobb minőségű, legnagyobb sebességet biztosító talp mintázat. A síléc készítésénél a technikusok ugyanazokkal az anyagokkal és gépekkel dolgoztak, mint a világkupa versenyléceknél.
 • Speed Rocker: A sí elejét enyhén megemeltük, így terhelés nélkül már felveszi azt hajlított alakot, mely csak menet közben képződne. Ez megkönnyíti a léc irányíthatóságát, kisebb terhelés mellett is dinamikus kanyarodás lehetséges. Puha hóban vagy egyenetlen pályán a „rocker” akadálymentesen vezeti a lécet. „SPEED” változata, azaz 10% Rocker és 90% Camber az élvezetésre, a gyorsaságra helyezi a hangsúlyt. Dinamikus kanyarok, maximális gyorsulás.
Célcsoport Férfi/Unisex
Használat Új
Márkák Head
Rádiusz 13.1
Síkötés Head PR 11 Brake 85
Stílus/Terep All Mountain

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Másoknak ez is tetszett!