Az oldalunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható. Elfogadom
Termékek Menü

Atomic Savor GT Visor Photo sí bukósisak

Atomic Savor GT Visor Photo sí bukósisak

Atomic  Savor GT Visor Photo bukósisak

Atomic  Savor GT Visor Photo bukósisak az egyik legújabb fejlesztése a cégnek. Ez a kettő az egyben rendszer kimagasló védelmet és kényelmet nyújt. Ezen felül széles látóteret biztosít a síelő számára.

A Visor ID lencse kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a sisakhoz, és  véd a szél és hó ellen. A fotokromatikus lencse alkalmazkodik a fényviszonyokhoz. Napos időben a lencse besötétedik, ködös időben pedig kivilágosodik. A lencse belső részét párásodásgátló réteggel vonták be, külső felét pedig több tükrös réteggel, hogy minél tisztábban lásson használat közben a viselője. Szemüveges sízőknek is kényelmes viselet, mivel befér a dioptriás szemüveg a lencse alá.

A sisak mérete a 360° Fit Systemmel könnyen állítható.

A Live Fit réteg a sisak belsejében a kényelmet biztosítja, ez az anyag azonnal felveszi a fejnek a formáját. Nem csak a kényelem miatt fontos ez a réteg, hanem az esés alkalmával az ütés erejét is csökkenti.

A Holo Core szerkezet az ütés erejének az elvezetése mellett a levegő áramlását is segíti a sisakon belül, valamint könnyebbé teszi a sisakot. A Holo Core 30%-kal magasabb védelmet nyújt, mint ami a biztonsági elvárás.

A Tri-Brid kialakítás három különálló külső rétegből áll, ami plussz védelmet biztosít ütközések alkalmával.

A sisak bélése X-Static, ezüst szállal átszőtt, ami baktérium és gombaölő hatással bír. Ezért, ha a sielő feje beleizzad a sisakba, nem lesz kellemetlen szagú. Hideg idő esetén melegen tartja a fejet. A bélés kivehető és mosható. Az aktív szellőztetésnek köszönhetően tudja a viselője szabályozni, hogy mennyi levegő jusson a sisakba.